Wij zoeken mensen! Wat kun jij voor ons betekenen?

We zoeken mensen die ons team kunnen versterken in de breedste zin van het woord! Leerkrachten, orthopedagogen, ambulante begeleiding, logopedisten.... of...?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Mooi, want dan ben je bij Basisschool Onze Wereld aan het goede adres! Wij zijn namelijk op zoek naar collega leerkrachten die deel willen uitmaken van een professioneel team dat van elke schooldag een leuke en leerzame dag probeert te maken. Hiervoor kunnen we jouw creatieve en vakkundige input goed gebruiken! Je kan rekenen op een kleurrijke en moderne werkplek. Daarnaast heeft Basisschool Onze Wereld nog zoveel meer te bieden zoals een goed pakket met concurrerende voorwaarden en ontelbare mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Wij beloven dat jij geen spijt krijgt als je voor ons kiest. Spreekt dit je aan? De keuze is aan jou!

Basisschool Onze Wereld is de grootste binnenstad school van Nederland en biedt kansen aan meer dan 800 kinderen met een kleurrijk team van meer dan 100 collegaโ€™s. De school kenmerkt zich door respect, veiligheid, betrokkenheid en zorg. Wij bieden onderwijs in een sfeer van kleinschaligheid met de voordelen van een grote organisatie. Kortom, het hart van ons werk vormt het werken voor en met de kinderen. Klinkt goed toch?!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚?

Een betrouwbare en toegankelijke collega die met passie voor de klas staat en zijn/haar expertise wil delen met betrokken leerjaar-collegaโ€™s en leerkrachten in opleiding. Je beschikt over een PABO diploma, en hebt bij voorkeur al ervaring met lesgeven in de onderbouw of bovenbouw. Met jouw inzicht, gezonde werklust, gedrevenheid en creativiteit weet je altijd nieuwe mogelijkheden te vinden. Je bent sociaal, zorgzaam en liefdevol, maar ook recht door zee en doeltreffend.

Ben je juist beginnend leerkracht? Ook dan ben je meer dan welkom en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Naast bevoegde leerkrachten zijn wij ook op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken/aanvullen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan lerarenondersteuners, onderwijsassistenten, pedagigisch medewerkers, orthopedagogen, ambulante begeleiding etc. Mensen die iets kunnen betekenen ter ondersteuning van eenieder in de organisatie en de kinderen. Wat kun jij voor ons betekenen?

Kom jij het gezellige team van Basisschool Onze Wereld versterken? Leuk! Wij komen graag in contact met jou, want we bespreken graag de arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden. En eerst even langskomen, kijken, sfeer proeven?ย 

Dat kan altijd!

Neem contact met mij op!